Submenu

Betalen / Retourneren

Betalen

U kunt tijdens het bestelproces bij MJmode kiezen voor 3 verschillende betaalmogelijkheden:

* Bancontact/Mister Cash
* Creditcard

Bancontact/Mister Cash

is verreweg de meest populaire manier van betalen in België. Om uw online aankoop te betalen, klikt u op het logo Bancontact/MisterCash. U geeft eerst een aantal gegevens van uw kaart in op de website. Dankzij een versleuteling en een veiligheidsprocedure verloopt de betaling online zonder problemen.

Creditcard

in het bestelproces kiest u bij het afrekenen van uw bestelling voor de betaalwijze creditcard. U kunt bij ons betalen met uw Maestrocard, Visacard en Mastercard. Dit gebeurd altijd op een SSL beveiligde pagina. Creditcard betalingen lopen via Multisafepay. Zij voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld aan online betalingen.

Retourneren

Alle goederen moeten in nieuwe en ongebruikte staat worden geretourneerd.

Je kan steeds gratis retourneren via de winkel.
Hoe werkt dit?
1. Ga binnen de 14 kalenderdagen na de bestelling naar een MJ-winkel
2. Toon aan het onthaal van de winkel je aankoopbon en je ingevuld retourformulier, samen met de producten in hun originele verpakking.
3. Afhankelijk van de beschikbare stock en van de gelijkvormigheid van de geretourneerde producten zal de winkel een omruiling of terugbetaling doen.

Wanneer je toch besluit de bestelling niet te retourneren via de winkel, zal de klant steeds de retourzending zelf moeten bekostigen.
Retourkosten worden enkel vergoed indien M.J. n.v. een foutief of beschadigd artikel heeft geleverd.
Het (de) artikel(en) dient(dienen) te worden verpakt in de originele verpakking en samen met het ingevulde retourformulier te worden verzonden naar:
M.J. n.v.
Antwerpsesteenweg 474
2390 Malle


Warning: fopen(/home/mjmode/public_html/cached-files/mjmode/computer/betalen-retourneren/index.html): failed to open stream: Toegang geweigerd in /home/mjmode/public_html/webshop/services/service.WebsiteCache.php on line 154

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/mjmode/public_html/webshop/services/service.WebsiteCache.php on line 155

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/mjmode/public_html/webshop/services/service.WebsiteCache.php on line 156